Beauty

REVIEW | Sugar and Spice blush palette from Makeup Revolution

Makeup Revolution is een merk waar ik al vaak over heb ik gehoord op Youtube maar waar ik zelf geen producten van in mijn bezit heb. Ze zijn populair om hun kwalitatieve producten voor budgetprijzen  – en wie houdt daar nu niet van-?! In een eerdere blogpost liet ik jullie mijn aankopen van Boozyshop zien. Daarin kon je zien dat ik van Makeup Revolution het Sugar & Spice blush pallete kocht. In dit artikel vertel ik je er alles over.

IMG_6768

Het palette komt in een strakke verpakking en door het gouden opschrift ziet het er ook luxueus uit. Het eerste wat me opvalt is de grote spiegel, wat ik persoonlijk heel handig vind.

IMG_6765.jpg

Het palette telt 8 prachtige kleuren in verschillende tinten -bruin, roze en oranje- en heeft 6 matte tinten en 2 shimmers. Je kan het palette dus gebruiken voor verschillende doeleinden. De 2 bruine tinten als bronzing/contour, de rozige/oranje tinten als blush en de shimmers als highlighters.

Sugar and Spice.jpg

img_20160322_135931237-01.jpegHierboven zie je de swatches van het palette. Het pigment van de blushes doen me versteld staan! Dat is dik in orde! Als ik de swatches zo bekijk zie ik wel dat er enkele kleuren zijn die niet veel van elkaar verschillen. Ik had graag iets meer afwisseling gezien. Om de nadruk van het palette op het ‘roze’ te leggen, is acht misschien wat teveel?

Ondanks het eentonige, is dit palette wel één van mijn favorieten in mijn makeup box! Om blush aan te brengen gebruik ik een kwast van Real Techniques. Be careful! Zorg ervoor dat je je kwast goed aftikt en de blush zeer voorzichtig aanbrengt. Doordat de blushes veel pigment hebben heb je een grotere kans om eruit te zien als clown -trust me, ik heb het ondervonden-! Maar no worries, gebeurt het toch dat je teveel product hebt aangebracht, dan kun je er best even met een lege poederkwast over gaan om het pigment te vervagen.

Untitled design (3)

Ben jij bekend met dit topmerk?

 

 

Advertenties

24 gedachten over “REVIEW | Sugar and Spice blush palette from Makeup Revolution

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s