Beauty

REVIEW | Free you’re pores with Bioré

Het merk Bioré is al tijdje in België en Nederland te koop. Bioré is een populair merk in Amerika en is nu wat overgewaaid tot bij ons.  Ik leefde blijkbaar weer eens onder een steen want ik kende het merk tot twee weken geleden niet eens. Ik hoor van andere bloggers en vriendinnen dat deze producten heel goed werken voor een onzuivere huid. Ik neem de proef op de som en test van de poriestrips met houtskool.

753bc91d-44a8-4001-ae65-f27a09d96e00

Deze strips verhelpen de meest hardnekkige problemen van de poriën zoals mee-eters. Door de magneetwerking van de houtskool worden deze onzuiverheden verwijderd.

” Bioré diep reinigende poriestrips met houtskool werken als een magneet op vuil, vet en mee-eters. In slechts tien minuten, wordt het wekelijks opgebouwde vuil verwijderd. Resultaat: 3 maal minder vette huid in één gebruik en een optimaal schoon gezicht.”

04afc096-857c-4d60-8745-cf015da08b7b

Wauw, dat klinkt goed! Ik heb een vette huid met vooral op mijn neus zwarte puntjes, niet echt charmant. Meestal verwijder ik ze gewoon met een tissue en mijn vingers. Dit is eigenlijk niet zo goed, ik krijg er ontzettend traanogen van en doet best wel zeer. Kom maar hier met die strips!

35ec2f5d-ae2e-4110-9d8a-3110ba44945f

In de verpakking zitten 6 strips en die zitten per stuk apart verpakt. De strip is zodanig gevormd dat je hem gemakkelijk over je neus kan aanbrengen.

15ab60b1-961c-4586-887a-b229689d87bb

Ik gebruikte de strip aan de hand van de instructies op de achterkant van de verpakking. Ik raad aan om eerst door middel van warmte je poriën open te laten gaan. Zorg er ook goed voor dat je neus echt nat is, anders plakt de strip niet goed en kan hij zijn werking niet goed doen. Resultaat: de mee-eters zitten nog op je huid. En dat willen we natuurlijk niet.

45e95453-39c4-4207-b70e-691100823c33.png

Na ongeveer een kwartier is de strip goed hard geworden. Het moment van de waarheid, het verwijderen van de strip. Ondanks de strip redelijk hard was, kon ik hem toch gemakkelijk en pijnloos langzaam verwijderen. Mijn verwachtingen werden ingelost, er waren redelijk veel mee-eters meegekomen. Er zaten er wel nog op mijn huid maar toch was ik aangenaam verrast! De restjes van de strip waste ik af met wat water.

Conclusie

Ik ben best wel tevreden over de poriestrips van Bioré. Of ik ze ga blijven kopen weet ik nog niet omdat ik ook graag andere producten wil uittesten.

+ punten

  • natuurlijke houtskool
  • gemakkelijk in gebruik
  • hyperallergeen
  • prijs/kwaliteit verhouding

Untitled design (3)

Ben jij bekend met de producten van Bioré? 

 

Advertenties

8 gedachten over “REVIEW | Free you’re pores with Bioré

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s