lifestyle

LIFESTYLE | A fun Christmas countdown

Vorig jaar heeft Yves Rocher voor het eerst een adventskalender uitgebracht. Daar werd ik erg enthousiast over maar was te laat met eentje te kopen. Bummer! Ook dit jaar hebben ze eentje uitgebracht en ik heb direct eentje besteld! 

download.png

Ziet hij er niet mooi uit!? Met zijn witte en groene tinten is het bijna te moeilijk om de pakjes niet open te doen. Anders dan vorig jaar is dat de pakjes dit keer verspreid liggen. Vorig jaar lagen ze mooi op volgorde, dit keer moet je een beetje zoeken. Dat maakt het leuk!

download (1)

De adventskalender bevat 24 producten. Eentje voor elke dag tot kerst. Ik ben echt benieuwd wat ik erin zal vinden. De kalender kwam met een omhulsel met op de achterkant ervan de naam van de producten. Maar daar ga ik niet naar kijken. Dat maakt het anders wat minder spannend naar mijn mening.

download (2).png

Conclusie

Ik vind de kalender alvast een prachtige aanbieding! Yves Rocher heeft een leuke adventskalender voor 2018 ontwikkeld en kan niet wachten om eraan te beginnen. Ik zal bovendien ook elke keer een instastory plaatsen op instagram en elke week een blogpost met de producten van die week. Stay tuned!

De Yves Rocher adventskalender is verkrijgbaar bij Yves Rocher voor €39,90. Wees snel en bestel hem hier!

Untitled design (3)

Heb jij al een adventskalender in huis gehaald?

Advertenties

12 gedachten over “LIFESTYLE | A fun Christmas countdown

  1. Een sneakpeak hoef ik niet, dan blijft het altijd een verrassing. 😊 maar op de achterkant staan wel de producten wat erin zitten.

   Like

  1. Ja dat denk ik dus ook 🙂 op de achterkant van het plastic omhulsel staan ook alle items die erin zitten. Maar dat verrad veel 😦 ook daar kijk ik niet naar:)

   – xx

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s