Over mij

foto van Daisy Van Dorsselaer.

Hey! Ik ben Daisy, 25 jaar en woon in de oudste stad van België. Sinds dit jaar -2018- bestaat mijn blog. Ik zie het als een online dagboek waarop ik schrijf over alles wat ik leuk vind. Ik deel onder andere mijn reizen, outfits, favoriete recepten, persoonlijke dingen, …

Studie

Als kind droomde ik ervan om dierenarts of kapster te worden #duuh. En na lang lang nadenken, twijfelen en werken ben ik blij om te zeggen dat ik 2 diploma’s heb behaald -tot nu toe-. Maar een heel andere richting dan vroeger gedacht. Ik ben een zorgmens. Ik maak graag andere mensen gezond en gelukkig! Dat  geeft mij voldoening. Daarom heb ik zowel gestudeerd voor de verpleging en erna nog voor geriatrisch animator. Hier haalde ik in juni 2015 mijn diploma van met onderscheiding -joepie-!

Mijn werk

Sinds 1 september 2015 werk ik in de zorg voor 7 bewoners met dementie. Een job dat net dat beetje anders is als een ‘normaal’ rusthuis. Ik heb een eigen ‘huisje’ en daarin wonen zeven personen met dementie. Mijn taak is om hen een warme zorg aan te bieden en hen te begeleiden in het dagelijks leven – wassen, ontbijt, koken, dokters,…-. Het is een fysiek maar vooral psychisch zware job die ik met hart en ziel doe en waar ik veel voldoening uit haal!

Personal life

In mijn leven buiten de zorg en mijn blog ben ik inmiddels bijna acht en een half jaar samen met mijn vriend en wonen we sinds februari 2017 in een knus appartementje in onze thuisstad. Sinds enkele maanden zijn we gestart met een nieuw project nl. een eigen huis. Een spannende stap waar ik erg naar uit kijk!

foto van Daisy Van Dorsselaer.

Samen met Xavier heb ik een huisdiertje en dat is Mushu. Mushu is een Russische dwerghamster en houdt van lekker eten -net zoals ik-.

Mocht je het leuk vinden om me ook te volgen op een ander kanaal dan kan dat via Instagram -@daisyvandrsslr-

Advertenties